Středa 3.červenec 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Sport

Sport

Na Mistrovství světa budou náchodské mažoretky startovat desetkrát

mazo1Své poslední nominace na srpnové Mistrovství světa v mažoretkovém sportu v Praze si oddíl MONA Náchod vybojoval v sobotu v Hořicích. Právě zde se konalo třetí a poslední finálové kolo Mistrovství České republiky, které bylo tentokráte zaměřeno na disciplíny Mix a Show. Náchodské mažoretky budou v Praze soutěžit s deseti choreografiemi a pokud se poštěstí, přidají se k nim ještě další dvě, jejichž postup je v současné době v jednání.

Plavkyně Petra Lemfeldová získala pět zlatých medailí

petra emfeldováNáchodská plavecká naděje, jedenáctiletá Petra Lemfeldová, zvítězila první červnovou sobotu v náchodském 25metrovém bazénu ve všech svých pěti startech na desátém ročníku plaveckých závodů O pohár rytíře Hrona. Nejhodnotnější výkon předvedla na trati 100 metrů volný způsob, když zaplavala čas 1:09,9 minuty.

V soutěži s hůlkou vybojovaly na Mistrovství republiky náchodské mažoretky titul, bronz a tři postupy na Mistrovství světa

mona

Po titulu Mistryň České republiky, dvou bronzových medailích a třech postupech na Mistrovství světa minulý týden ve Vimperku byly mažoretky z oddílu Mona Náchod podobně úspěšné i tento víkend v Karviné. Soutěžilo se tentokrát s hůlkou (baton). Zlatou medaili získaly seniorky v sóloformacích mini, seniorky ve skupinách braly bronz a spolu s juniorkami ve skupinách všechny postupují na srpnové Mistrovství světa v mažoretkovém sportu v Praze.

Fotbal: Náchod v posledním zápase sezóny remizoval

beloves

Tým FK Náchod se s letošní sezónou v divizní soutěži v sobotu rozloučil remízou 1 : 1 s Dobrovicemi. V konečné tabulce Náchod obsadil desátou příčku.

V Jaroměři oslavili 20 let od založení florbalového oddílu TJ Sokol

jaromerflorUplynulý víkend patřil v Jaroměři oslavám 20 let od založení místního florbalového oddílu TJ Sokol. Tyto oslavy uzavřely jubilejní sezonu, která byla nadmíru úspěšná, protože Českou florbalovou unií byl TJ Sokol Jaroměř vyhlášen na základě koeficientu nejúspěšnějším neextraligovým oddílem české části Poháru České pojišťovny.

Titul a dva bronzy z Mistrovství republiky, tři postupy na Mistrovství světa. To je vizitka náchodských mažoretek

vimperk1

Titul mistryně České republiky vybojovaly o víkendu ve Vimperku mažoretky oddílu Mona Náchod ve finále skupin kategorie juniorky s třásněmi. Kadetky a seniorky přidaly bronzové medaile a všechny tři skupiny si tak vybojovaly nominaci na Mistrovství světa. A není to všechno. Za týden budou o medaile a postupy bojovat náchodské mažoretky v Karviné v soutěžích s hůlkou.

Jaroměř Open 2013 ovládl tým Hockejky a stal se tak prvním týmem, který dokázal obhájit vítězství

flooorV sobotním 6. ročníku florbalového turnaje pro neregistrované hráče Jaroměř Open 2013 zvítězil tým Hockejky. Stal se tak prvním týmem v historii turnaje, který dokázal obhájit vítězství.

Strana 29 z 43

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře