Středa 3.červenec 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Sport

Sport

Soustředění mladých hokejistů HCM Jaroměř zpestří beseda s hokejovými osobnostmi

hokej

Mladí hokejisté HCM Jaroměř se od 19. srpna intenzivně připravují na novou sezonu. Úvodní týden strávili na ledě v Náchodě a od 26. do 30. srpna absolvují v domácím prostředí soustředění, které jim zpestří beseda s hokejovými osobnostmi. Do Jaroměře přijedou David Pospíšil a Jan Hrdina.

Nábor malých fotbalistů do Fotbalového klubu Jaroměř

naborFotbalový klub Jaroměř se připojil k projektu Fotbalové asociace České republiky Členství a v týdnu od 9. do 13. září pořádá na fotbalovém hřišti Týden náborů mladých fotbalistů.

Rychnovek uvidí mistra světa i špičkový nohejbal

mistr

Sportovní areál Rychnovek u Jaroměře bude 24. a 25. srpna hostit 19. GALA Mistrovství České republiky v nohejbale. O medaile se utkají týmy starších žáků. Součástí šampionátu bude vystoupení trojnásobného mistra světa v bike trialu Petra Krause nebo exhibiční zápas české nohejbalové reprezentace dospělých.

Na Brodském byl opět překonán světový rekord

rybnik

V sobotu se v kempu Brodský v Červeném Kostelci konalo druhé oficiální mistrovství České republiky v jízdách na aquaskipperu. Aquaskipper je jízda po vodní hladině na hliníkovém monstru, připomínajícím vodní vážku, poháněném pouze jakýmsi podivným hopsáním člověka, který na něm stojí.

Náchodský Janeček na MS v plavání v Barceloně dvakrát posunul letošní česká maxima

janecekNáchodský Pavel Janeček na Mistrovství světa v plavání ve španělské Barceloně dvakrát posunul letošní česká maxima na obou polohových tratích. Svěřenec trenéra Romana Hakla v oddílu Delfín Náchod obsadil na trati 400 metrů mezi světovou špičkou 28. místo v nejlepším letošním čase mezi českými muži.

Na krajský svátek cyklistiky přijedou profesionálové i nadšenci

grandSedmnáctého srpna se Královéhradeckým regionem prožene peloton silničních cyklistů složený z profesionálů i sportovních nadšenců. Na druhý ročník Grand Prix Královéhradeckého kraje přijede minimálně 17 cyklistických týmů z celé Evropy i České republiky. Nad závodem převzal záštitu hejtman Lubomír Franc.

Karel Sedláček z Červeného Kostelce je dvojnásobným mistrem Evropy v šipkách

sedl

Skvělého úspěchu dosáhli v minulém týdnu členové šipkových klubů z Královéhradecka. Pavel Drtil, hráč trutnovského Kousal Twist a Karel Sedláček, hájící barvy Masérů z Veselky Jičín, ovšem žijící v Červeném Kostelci, se v německém Geiselwindu stali dvojnásobnými mistry Evropy.

Strana 27 z 43

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře