Středa 3.červenec 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Sport

Sport

Červenokostelecká triatlonistka obhajuje medaili na Havaji

terezaI v tomto roce bude červenokostelecká atletka Tereza Rudolfová bojovat na mistrovství světa v terénním triatlonu Xterra o co nejlepší umístění. V loňském roce zde obsadila 2. místo v kategorii žen do 25 let. Hodně štěstí bude potřebovat i letos v neděli 27. října.

Stolínské hráčky pétanque se na mistrovství světa neztratily

petankPo loňské účasti na mistrovství Evropy v belgickém Ghentu děvčata z klubu PEK Stolín opět vyjela reprezentovat Českou republiku, tentokrát do francouzského Montaubanu na mistrovství světa v petanque. V konečném pořadí se umístily na 9. až 16. místě ze 43 týmů.

Českoskaličák Jirka Bederka nastoupí za fotbalovou reprezentaci České republiky

bed1

Odchovanec českoskalické kopané Jiří Bederka mladší (narozený 18.2.1995) se dostal do reprezentačního výběru U-19, který vede renomovaný trenér Miroslav Koubek.

Životní úspěch Karla Sedláčka. Zahraje si mistrovství světa "ostrých" šipek

sedlacekČervenokostelecký rodák, reprezentant jičínských Masérů, dlouhodobý člen českého národního týmu, úřadující dvojnásobný mistr Evropy, bronzový hráč posledních dvou českých šampionátů a tradiční účastník TOP turnajů Karel Sedláček se zúčastnil v Rumunsku kvalifikačního turnaje o účast na světovém šampionátu "ostrých" šipek.

Červenokostelecký Michal Kaněra nejdříve získal bronz v Dolomitenmannovi a čtyři dny nato ovládl Středeční pohár ve Žďáru

kaneraT

Michal Kaněra z Červeného Kostelce má za sebou velmi úspěšných 14 dní. Seznam úspěchů načal 7. září hned tím nejvýznamnějším – bronzem v kategorii amatérů v závodě Dolomitenmann, nejtěžším závodě čtyřčlenných štafet na světě. Hned čtyři dny poté zvítězil ve své kategorii v závodě Středečního poháru, který se konal ve Žďáře v Červeném Kostelci. Za další tři dny přidal ještě zlato z Krkonošské pravdy 2013 a ze závodu XC Josefov.

Mažoretky oddílu Mona Náchod dobyly svět

maz1

Mažoretky z oddílu Mona Náchod se staly neoficiálně nejúspěšnějším týmem Mistrovství světa v mažoretkovém sportu v Praze, když si z celkového počtu třinácti startů domů přivezly 11 medailí. Dvakrát se dokonce vyšplhaly až na post nejvyšší – zlatem a titulem Mistr světa se po tomto víkendu může pyšnit skupina juniorek s náčiním pom pom a mini mix seniorek.

Výrazná stopa jaroměřských florbalistek ve Vídni

videnV první polovině srpna se již potřetí vypravily jaroměřské florbalistky na letní zahraniční turnaj. Po návštěvě Lotyšska a Slovinska se tentokrát vyrazily k našim jižním sousedům – do Rakouska, přesněji do Vídně, na první ročník Vienna Floorball Open.

Strana 26 z 43

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře