Středa 3.červenec 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Sport

Sport

Náchodské mažoretky získaly titul Absolutního mistra světa

mon1Náchodské mažoretky MONA se koncem srpna na II. Mistrovství světa v mažoretkovém sportu staly nejen jeho účastnicemi v mnoha soutěžních kategoriích i disciplínách, ale z celkového počtu dvaceti startů si z Prahy odvezly deset cenných kovů. Úplně největším překvapením pro celý soubor však byl zisk titulu Absolutního mistra světa, který byl po třídenním soutěžním klání udělen skupině seniorek MONA 1 za naprosto nejvyšší počet bodů po součtu pochodového defilé a pódiové sestavy.

Tereza Rudolfová skončila na MČR v terénním triatlonu na 4. místě, v nejnáročnějším triatlonu Evropy získala bronz

rud1Červenokostelecká sportovkyně Tereza Rudolfová se na "bednu" Mistrovství České republiky těsně nedostala – skončila čtvrtá. Chuť si ale spravila v "nejnáročnějším triatlonu v Evropě", v závodu XTerra France, kde vybojovala v kategorii žen 25–29 let 3. místo. Vedle toho také sbírala úspěchy v dalších závodech v naší republice.

Karel Sedláček a Karolína Farná z Červeného Kostelce uspěli na šipkařském mistrovství Evropy

sip2TŠipkař Karel Sedláček z Červeného Kostelce opět ukázal, že patří mezi evropskou špičku. Na 19. mistrovství Evropy v polovině června získal bronz v turnaji národních týmů, bronz v prestižním turnaji mužských singlů a stříbro v mixech se svou partnerkou Karolínou Farnou.

Náchodské mažoretky oddílu MONA opět úspěšné na republikovém mistrovství

mon1Minulý týden se náchodská skupina mažoretek MONA zúčastnila dvoudenního finále Mistrovství České republiky, tentokráte s náčiním baton. To se letos uskutečnilo v moravské Karviné.

Náchodské mažoretky mají jedenáct jistých postupů na Mistrovství světa

maz1Z dvanácti zúčastněných choreografií mají po konečném vyhodnocení výsledků mažoretky oddílu MONA Náchod jedenáct okamžitých a zbývající jedna možný postup na Mistrovství světa v mažoretkovém sportu. Tuto úspěšnou žeň zaznamenaly domácí mažoretky minulý víkend na náchodském zimním stadionu, kde se nejlepší mažoretky společně utkaly v boji o tituly z finále Mistrovství České republiky disciplín pom pom, mix, show a 2 baton.

Turisty nasměruje nová orientační mapa Červeného Kostelce

mapaMěsto Červený Kostelec nechalo zhotovit novou orientační mapu Červeného Kostelce. Ta je k dostání v informačním centru, Domku Boženy Němcové, na městském kulturním středisku a disponovat jí bude i městská policie. Zájemci ji dostanou zdarma.

Vznikl nový projekt Trutnov město sportu

trutnovVedle kultury je nedílnou součástí života města Trutnova i sport. Město samo si uvědomuje potřebu sport nadále rozvíjet ve všech jeho podobách. Proto podporuje sportovce jak na profesionální úrovni, tak na amatérské a rekreační, a snaží se, aby každý, kdo má v Trutnově zájem sportovat, tuto možnost měl. I to je jeden z důvodů, proč vznikl nový projekt Trutnov město sportu.

Strana 21 z 43

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře