Středa 3.červenec 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Sport

Sport

Mladí fotbalisté FK Náchod mají k dispozici nové masážní lehátko od společnosti PROMA REHA

leh1Jednatel společnosti PROMA REHA Radek Jakubský v pátek předal zástupcům FK Náchod nové masážní lehátko s hydraulickou změnou výšky typ Eleva v hodnotě 25 tisíc korun.

Hráči pétanque ze Stolína startovali na juniorském Mistrovství České republiky

stoL1Od čtvrtka 15. května do neděle 18. května proběhlo soustředění juniorů Petanque klubu Stolín spojené s Mistrovstvím České republiky dvojic a současně jednotlivců ve vyrážení. Náš klub měl v soutěži tři zástupce, nejzkušenějšího Martina Hájka ml., Jiřího Ježka a poprvé startujícího Jana Ježka.

Cyklobusy zahajují sezónu poslední květnový víkend

busCyklistická sezóna klepe na dveře a spolu s ní se blíží i zahájení provozu cyklobusů. Poprvé vyjedou 31. května a nadšencům cyklistiky i běžné turistiky budou k dispozici až do konce září. Na jejich provoz vyčlenil kraj tři miliony korun.

Jaroměřské florbalistky slaví postup do 1. ligy

flzenyO prvním květnovém víkendu se v jaroměřské hale odehrály florbalové souboje mezi pěti týmy (TJ Sokol Jaroměř, Slavia VŠ Plzeň, SK Domeček DDM Banes Soběslav, FbC 98 Chomutov a FBC SP Plast Česká lípa), které se praly o tři postupová místa do vyšší (celostatní) soutěže - 1. ligy žen. S podmínkami v hale, momentální fyzickou výkonností a mnoha dalšími aspekty se nejlépe popasovalo družstvo Plzně, které prošlo celým turnajem bez ztráty "kytičky" (vyhrály tedy všechna 4 utkání). Druhý skončil domácí tým Jaroměře, který prohrál pouze s neporaženou Plzní a třetí Soběslav, která byla pokořena prvními dvěma týmy.

Medailové žně mažoretek MONA Náchod

mazoS přicházejícím jarem se tradičně probouzí veškeré dění v mažoretkovém sportu. Koncem března začal již 21. ročník Mistrovství České republiky, kterého se opět účastní i mažoretkový soubor MONA z Náchoda. Prvním krůčkem k postupu do celorepublikového finále je účast v kvalifikačních kolech, kterými se pro náchodskou skupinu mažoretek staly soutěže v Hořicích a Odolene Vodě.

Neporažené florbalistky Jaroměře bojují o 1. ligu

fl1Kromě Národní ligy mužů se v Jaroměři rodí možnost dalšího postupu. Během celé sezóny nenašly florbalistky Jaroměře přemožitele. I když v několika případech odehrály vyrovnaná utkání, tak nakonec vždy vybojovaly tři body na své konto. Po 21 zápasech, ve kterých se utkaly vždy třikrát s každým ze sedmi soupeřů, měly na kontě 63 bodů s brankovým rozdílem +112! To jim zajistilo první místo v 2. lize žen divize IV, a také možnost zahrát si o postup do vyšší soutěže – tedy do 1. ligy.

Sportovcem Červeného Kostelce za rok 2013 se stal cyklista Michal Kaněra

sp6Město Červený Kostelec má za sebou vyhlášení nejúspěšnějších sportovců za uplynulý rok 2013. Nejvíce se podle místních sportovních odborníků dařilo cyklistovi Michalu Kaněrovi, z družstev zazářily juniorské volejbalistky.

Strana 22 z 43

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře