Středa 3.červenec 2024

Poslední aktualizace 8.05.2019 04:34

Czech Dutch English German Polish
Jste zde: Sport

Sport

Za sportem na Hamra

hamrMěsto Náchod v letošním roce uspořádá novou sportovní akci s názvem Za sportem na Hamra, která se uskuteční 13. září 2014 od 13 hodin na Stadionu Hamra v Náchodě.

Smolná baráž. Volejbalovým juniorkám unikla extraliga o dva míče

vol1Červenokostelecké volejbalové juniorky si příští rok nejvyšší juniorskou soutěž v České republice nezahrají. Na začátku března se sice poprvé probojovaly přes předkolo do kvalifikace, v rozhodujícím turnaji však skončily o dva sety třetí. Rozhodující přitom byl tie-break s Karlovými Vary, který hráčky Červeného Kostelce prohrály 15:17.

Letos už to vyšlo! Červenokostelecké volejbalové juniorky si zahrají barážový turnaj o extraligu

vol8Vloni touto dobou červenokostelecké juniorské volejbalistky ukončily svou sezonu – neúspěšnou předbaráží o přímý boj o extraligu. Letos je po vítězství dvakrát 3:1 nad Juniorem Brno čeká ještě jeden vypjatý víkend, a to už ten příští – od 21. do 23. března v Liberci.

Florbalisté TJ Sokol Jaroměř postoupili do nově vznikající Národní ligy

SpolečnáFlorbalisté TJ Sokol Jaroměř o víkendu vyhráli obě utkání a skončili tak na 5. místě 2. ligy. Podařilo se jim tak postoupit do nově vznikající Národní ligy. Díky tomu se také stali momentálně nejúspěšnějším týmem v kraji a po extraligových Pardubicích a prvoligových Svitavách i ve východních Čechách.

Jaroměřští florbalisté porazili první i poslední celek tabulky

florFlorbalistům TJ Sokol Jaroměř se o víkendu dařilo ve 2. lize. V sobotu na domácí palubovce porazili poslední celek tabulky Dačice 6 : 4 a v neděli přehráli i leadera druholigové soutěže tým Štíři České Budějovice 9 : 4.

Mistrovství světa "ostrých" šipek se zúčastnil první Čech. Karel Sedláček alias Zlej Kája z Bohdašína

kajaČeský špičkový šipkař na elektronický terč Karel Sedláček, bydlící na Bohdašíně u Červeného Kostelce, se zapsal do české šipkařské historie. Jako první Čech se totiž kvalifikoval na prestižní Mistrovství světa "ostrých" šipek, konané v anglickém Lakeside. Šampionát těch nejlepších z nejlepších se konal od 4. do 12. ledna 2014.

Víkendové zápasy jaroměřských florbalistů - střídavě oblačno

florbaljaroFlorbalisté oddílu TJ Sokol Jaroměř o minulém víkendu nastoupili ke dvěma zápasům druhé ligy na hřištích soupeřů a dařilo se jim se střídavě. Nejdříve porazili tým Orel Přelouč 9 : 4, aby druhý den prohráli se Sokolem Erupting Dragons Havlíčkův Brod 8 : 6.

Strana 23 z 43

Doporučujeme

Vedení ON Náchod a.s. se sešlo s primáři, diskutovali současný stav i budoucnost nemocnice

doktori

Ve čtvrtek 22. února se vedení nemocnice spolu se zástupci Zdravotnického holdingu a Královéhradeckého kraje sešlo s primáři oddělení na pravidelné poradě primářského sboru. Úvod několikahodinového jednání byl věnován tradičně prezentaci ekonomického a personálního stavu této největší krajské nemocnice. Probírala se nastavená úsporná opatření, mzdová politika, investiční plány i potřeba většího zapojení zaměstnanců do dění v nemocnici. Společným cílem bylo mj. oboustranně si předat aktuální informace a nastavit pravidla další komunikace a sdílení informací uvnitř společnosti... celý článek

 

Poslední komentáře